-
AuthorPosts
-
September 8, 2026 at 4:45 pm #271479
fiery_pdEr
ParticipantPublicZbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, co prawda w praktyce wracam do kilkunastu.
Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus siedza na gorze listy, choc osobiscie wole megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze.
Bonus na start prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://text.is/O46XX]aplikacja FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi jakies piec minut, prog wplaty to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, potem juz z gorki.
Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.