Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › fiery play
-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 2:10 pm #251208
fiery_tdEr
ParticipantPublicSiedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do 2000 zl plus 150 darmowych spinow, wydawanych po trzy dni. Wymog obrotu wynosi x30, co uwazam za znosne, ale czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://xcelsportandfitness.com/2026/08/28/bonus-fieryplay1-przewodnik-po-aplikacji-i-grze-mobilnej-w-kasynie-fieryplay]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.