Our Forums

• Author
    fiery_atEr
    Participant
    Public

Zbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Biblioteka gier w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, co prawda szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci sprawdzisz na [url=https://wf.sofita.noho.st/solkde488f6d/fieryplay-poland-gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Jakis no deposit widzialem ze dwa razy, tyle ze groszowe sumy.

Konto zalozylem w doslownie trzy minuty, prog wplaty to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.

Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.