Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses fiery play

• Author
    fiery_atEr
    Participant
    Public

Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze.

Powitalny pakiet jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Obrot ustawiony jest na x35, co jest do przelkniecia, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://orkutbook.com/read-blog/18048]fieryplay no deposit bonus code[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.

Konto zalozylem w dwie-trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Mobilnie korzystam z przegladarki i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.