-
AuthorPosts
-
August 28, 2026 at 12:25 pm #248334
fieryplay_dtka
ParticipantPublicKlikam tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos skrobnac. Trafilem tam przypadkiem, bo wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — jakies 2500 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Ja osobiscie najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie niestety mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci.
Dzial z krupierami stoi na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.
Rejestracja zajela mi dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wrzucam kase Mastercardem, ale sa tez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.
Mobilnie gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.