-
AuthorPosts
-
August 30, 2026 at 12:02 am #253525
fieryplay_xuka
ParticipantPublicGram tu od dobrych paru miesiecy, wiec juz chyba wypada cos dorzucic od siebie. Znalazlem to przypadkiem, z prostego powodu — wkurzalo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — gdzies kolo 2500 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.
Ja najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie natomiast kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.
Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — dla czesci osob to minus.
Oferta na dzien dobry na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.
Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. KYC przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego.
Na telefonie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.