Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Gram tutaj od zimy, wiec kilka miesiecy testow za mna. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Tutaj to wyglada inaczej – cotygodniowy cashback leci regularnie, zaleznie od poziomu w klubie.
Biblioteka automatow to jakies 2500 tytulow, z czego realnie gram na kilkunastu. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Sekcja live stoi na Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na odpowiednia godzine.
Oferta dla nowych to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, z obrotem x40, czyli standard, do przelkniecia. Aktualne kody promocyjne i to co akurat leci znajdziesz pod adresem [url=https://assamstat.com]fiery play pl[/url] zanim wplacisz pierwsza zlotowke. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, nagrody potrafia byc konkretne.
Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, jest tez Visa, Mastercard i kryptowaluty. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. Dokumenty przyjeli za drugim razem, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, potem juz bez problemow.
Mobilnie dziala to przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Chodzi plynnie, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Obsluga gada po polsku i nie jest to translator, odpowiadali w granicach pieciu minut. Licencja Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.