Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Gram tutaj od zimy, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Na tej stronie jest z tym lepiej – zwrot naliczaja co tydzien, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.
Katalog gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, z czego realnie gram na kilkunastu. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, wiec standardowa czolowka. Sekcja live stoi na Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze dnia.
Bonus na start wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, wager ustawiono na x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Swieze oferty i kody najlepiej podejrzec na [url=https://arteimaginacion.com]fiery play polska[/url] zanim wplacisz pierwsza zlotowke. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, czasem gra sie o naprawde sensowna kase.
Depozyt startuje od 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, na konto w banku dluzej, do trzech dni. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, potem juz bez problemow.
Z komorki korzystam bez aplikacji i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie bez zaciec, choc stoly na zywo wymagaja dobrego internetu. Obsluga gada po polsku i to nie maszynowy belkot, reakcja byla szybka. Koncesja jest z Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Najwazniejsze, ze wyplaty dochodza.