-
AuthorPosts
-
September 2, 2026 at 8:35 pm #260628
fieryplay_bimi
ParticipantPublicGram tu jakies trzy miesiace, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem przypadkiem, szukalem czegos z normalnym wyborem gier. Na dzien dobry widac, ze slotow jest od groma — w okolicach 2500 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead sa, choc nie ukrywam siedze glownie na Big Bass.
Pakiet powitalny na Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100% do 2500 zl plus 100 FS, rozlozone na kilka pierwszych wplat. Wager to x35, czyli w miare uczciwie jak na rynek, ale przeczytajcie regulamin — siedzi tam limit zakladu 5 zl w trakcie odgrywania i paru ludzi juz sie na tym przejechalo. Kod wbijalem przy rejestracji, bo pozniej kasa leci bez bonusu.
Jesli ktos szuka sprawdzic aktualne kody, najprosciej zerknac na [url=https://ermanijoias.com.br/logowanie-fieryplay1-kompletny-przewodnik-po-rejestracji-bonusach-i-platnosciach-w-polsce]fiery play kody[/url] zanim wplacicie pierwsza stowe, bo to sie kreci dosc szybko. Widzialem tez oferty bez depozytu, tylko ze bywaja czasowe.
Sekcja live stoi na Evolution — ruletka z polskimi krupierami pojawiaja sie po godzinie 18, no i Crazy Time, Lightning Roulette i ten caly Monopoly Live. Stoly sa od 3 zl, wiec mozna pograc bez wielkiego banku. To co mnie denerwuje ze w weekendy ladowanie stolu potrafi trwac na komorce.
Wyplaty z Fiery Play Kod Promocyjny schodza calkiem sprawnie: Neteller i portfele w kilka godzin, Visa/Mastercard juz 2-3 dni robocze, krypto doslownie w kilkanascie minut. Minimalny depozyt to 40 zl, zakladanie konta zajmuje dwie minuty, ale KYC przy pierwszej wyplacie zajela mi dobe — skan dowodu plus potwierdzenie adresu. Licencja curacaowska, czyli nic nadzwyczajnego, ale kasa przyszla bez cyrkow.
Support w Fiery Play Kod Promocyjny gada po polsku przez czat, odpowiedz w jakies 3-5 minut, bez kopiuj-wklej. Aplikacji nie ma, ale strona mobilna chodzi plynnie na Androidzie. Daleko temu do idealu, ale gram dalej i do tej pory nie mam realnych problemow z kasa.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.