Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum fieryplay kod promocyjny

• Author
    fieryplay_zumi
    Participant
    Public

Klikam tu od jakichs piec miesiace, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem przez znajomego z innego forum, szukajac czegos bez tysiaca klonow tego samego slota. Na dzien dobry widac, ze automatow jest duzo — w okolicach 3500 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i garsc Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead oczywiscie sa, choc nie ukrywam najczesciej odpalam Fire Joker.

Bonus powitalny na Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100 procent do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na pierwsze dwie-trzy wplaty. Wager to x35, co jest w miare uczciwie jak na rynek, choc przeczytajcie regulamin — siedzi tam limit zakladu 6 zl w trakcie odgrywania i kilka osob sie o to potknelo. Kod wpisywalem w formularzu rejestracji, bo pozniej juz go nie doklepiesz.

Jak ktos chce zobaczyc aktualne oferty, to najlepiej zajrzec na [url=https://erjhkline.com/fieryplay-kod-promocyjny-bez-depozytu-kroki-i-metody-aktywacji]fiery play kody[/url] przed rejestracja, bo to sie kreci co miesiac. Kraza tez darmowe spiny bez wplaty, tylko ze bywaja czasowe.

Live jest ogarniete — ruletka po polsku bywaja wieczorami, do tego Crazy Time, Lightning Roulette i ten caly Monopoly Live. Limity sa od 1 zl, wiec nie trzeba miec grubego portfela. To co mnie denerwuje ze czasem ladowanie stolu potrafi trwac na komorce.

Wyplaty w Fiery Play Kod Promocyjny wychodza przyzwoicie: Skrill i e-portfele do 3-4 godzin, Visa/Mastercard juz 2-3 dni robocze, krypto najszybciej. Minimalny depozyt to 50 zl, rejestracja to dwie minuty, ale KYC przed pierwszym cashoutem zajela mi prawie dwa dni — dowod plus potwierdzenie adresu. Licencja z Curacao, wiec standard w tym segmencie, ale kasa przyszla bez cyrkow.

Support na Fiery Play Kod Promocyjny gada po polsku na czacie, czekalem jakies kilka minut, bez kopiuj-wklej. Dedykowanej apki nie ma, ale strona mobilna dziala dobrze na moim telefonie. Nie jest to idealu, ale siedze dalej i jak na razie nie mam wiekszych zgrzytow.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.