Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum fieryplay kod promocyjny

• Author
    fieryplay_ltmi
    Participant
    Public

Gram tu juz jakies dwa miesiace, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem przypadkiem, szukalem czegos z sensownym lobby. Od razu widac, ze slotow jest duzo — cos kolo 2500 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead siedza tam, ale nie ukrywam najczesciej odpalam Big Bass.

Pakiet powitalny na Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100% do 2500 zl plus 200 free spinow, rozbite na kilka pierwszych wplat. Obrot wynosi x35, co jest standardem, choc warto przeczytac warunki — jest tam limit zakladu 5 zl w trakcie odgrywania i kilka osob sie o to potknelo. Kod wbijalem w formularzu rejestracji, bo potem juz go nie doklepiesz.

Jak ktos chce sprawdzic aktualne kody, najprosciej zerknac na [url=https://desirebridge.com/fiery-play-promo-code-2024-pelny-przewodnik-po-bonusach-rejestracji-i-wyplatach]opis krok po kroku[/url] przed rejestracja, bo oferty sie zmieniaja dosc szybko. Widzialem tez darmowe spiny bez wplaty, ale trzeba je zlapac.

Sekcja live stoi na Evolution — ruletka z polskimi krupierami pojawiaja sie w prime time, do tego Crazy Time, Lightning Roulette i ten caly Monopoly Live. Stoly zaczynaja sie od 1 zl, wiec nie trzeba miec grubego portfela. Jedyne co mnie wkurza to w weekendy streamy sie przycinaja na komorce.

Kasa z Fiery Play Kod Promocyjny schodza przyzwoicie: Skrill i portfele do 3-4 godzin, karta potrafi ciagnac sie 2-3 dni, BTC doslownie w kilkanascie minut. Minimalny depozyt to 60 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, za to KYC przy pierwszej wyplacie trwala dobe — skan dowodu plus rachunek za prad. Papiery z Curacao, wiec standard w tym segmencie, ale przelew doszedl bez zbednych pytan.

Support w Fiery Play Kod Promocyjny odpowiada po polsku przez czat, czekalem jakies kilka minut, konkretnie. Dedykowanej apki nie ma, ale wersja przegladarkowa dziala dobrze na Androidzie. Daleko temu do idealu, natomiast gram dalej i jak na razie nie mam realnych problemow z kasa.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.