-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 11:36 am #214326
mostbet_dyMr
ParticipantPublicObstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, choc od jakiegos czasu bardziej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Czat z konsultantem jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.
August 6, 2026 at 11:37 am #214330mostbet_dyMr
ParticipantPublicKlikam tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.
Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO siedzi tam mocno — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, chociaz od miesiaca czesciej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Obrot jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Support po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.