-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 11:36 am #214328
mostbet_eyMr
ParticipantPublicGram tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, chociaz od jakiegos czasu czesciej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Vise czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.