-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 11:36 am #214329
mostbet_moMr
ParticipantPublicSiedze tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz ostatnio bardziej siedze na Yggdrasilu. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Pakiet na start to 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Support jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.