Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_tcMr
    Participant
    Public

Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj mostbet aplikacja robi robote — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek od miesiaca czesciej klikam Big Time Gaming. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.

Pakiet na start to 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Obsluga jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.