Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_ezMr
    Participant
    Public

Siedze tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka nie zawodzi — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play dominuje — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca czesciej siedze na Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.

Pakiet na start to 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Support po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.

mostbet_ezMr
    Participant
    Public

Siedze tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka daje rade — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO jest wszedzie — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc ostatnio bardziej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.

Pakiet na start jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Obrot jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.