-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 12:21 pm #218786
mostbet_kxMr
ParticipantPublicSiedze tu od trzech miesiecy z hakiem i nie ukrywam zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca czesciej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Powitalny to 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.