-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 12:41 pm #218896
mostbet_xqMr
ParticipantPublicObstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO dominuje — Sweet Bonanza to moj standard, chociaz od miesiaca bardziej klikam Big Time Gaming. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyplacam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.