-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 1:10 pm #219058
mostbet_fmMr
ParticipantPublicGram tu od trzech miesiecy z hakiem i nie ukrywam zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka robi robote — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play’n GO jest wszedzie — Gates of Olympus to moj standard, chociaz od miesiaca bardziej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Pakiet na start to 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Kase wyciagam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.