-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 1:13 pm #219079
mostbet_blMr
ParticipantPublicSiedze tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca czesciej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.
Powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.