Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 1:27 pm #219126
mostbet_nfMr
ParticipantPublicKlikam tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt siedzi tam mocno — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca bardziej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Pakiet na start jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.