-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 1:27 pm #219133
mostbet_ooMr
ParticipantPublicSiedze tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, chociaz ostatnio czesciej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.
Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl i do tego okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Wager jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Karta czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.
August 7, 2026 at 1:28 pm #219135mostbet_ooMr
ParticipantPublicSiedze tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja robi robote — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, choc od miesiaca bardziej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.