Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_cnol
    Participant
    Public

Siedze tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja robi robote — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO dominuje — Book of Dead leci u mnie codziennie, chociaz od miesiaca czesciej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Kase wyciagam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Vise czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.