-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 9:22 pm #221408
mostbet_ueol
ParticipantPublicGram tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz ostatnio czesciej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Powitalny to 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.