Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_ueol
    Participant
    Public

Gram tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca bardziej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.

Powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Obrot jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Vise czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Support jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.