-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 9:23 pm #221452
mostbet_qkol
ParticipantPublicKlikam tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus to moj standard, chociaz od jakiegos czasu czesciej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Pakiet na start jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl plus paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Czat z konsultantem jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.