Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 10:25 pm #221811
mostbet_kuol
ParticipantPublicSiedze tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka nie zawodzi — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, choc ostatnio czesciej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Kase wyciagam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Karta czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Support odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.