-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 10:26 pm #221837
mostbet_kuol
ParticipantPublicKlikam tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka robi robote — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.
Pakiet na start jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Support jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.