-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 10:50 pm #222158
mostbet_hjon
ParticipantPublicObstawiam tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play dominuje — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio bardziej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Pakiet na start jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Karta czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.
August 7, 2026 at 10:50 pm #222163mostbet_hjon
ParticipantPublicGram tu od zeszlej jesieni i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Sweet Bonanza to moj standard, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.