-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 11:00 pm #222279
mostbet_itol
ParticipantPublicObstawiam tu od zeszlej jesieni i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play’n GO jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, choc ostatnio czesciej siedze na Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Support jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.