Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_ukol
    Participant
    Public

Gram tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek ostatnio bardziej klikam Big Time Gaming. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl plus paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Wager w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Support odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.