Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 11:05 pm #222346
mostbet_rbol
ParticipantPublicSiedze tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka robi robote — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt jest wszedzie — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Pakiet na start wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl plus paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Obsluga jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.