Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_tgon
    Participant
    Public

Siedze tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play jest wszedzie — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca czesciej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty i do tego paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Wager w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Kase wyciagam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.

Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.