-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 11:06 pm #222374
mostbet_opkr
ParticipantPublicKlikam tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. NetEnt jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, aczkolwiek od miesiaca czesciej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Powitalny to 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
August 7, 2026 at 11:07 pm #222397mostbet_opkr
ParticipantPublicKlikam tu od mniej wiecej pol roku i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka robi robote — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play jest wszedzie — Book of Dead leci u mnie codziennie, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.