-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 11:07 pm #222404
mostbet_woon
ParticipantPublicSiedze tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj apka nie zawodzi — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt dominuje — Book of Dead leci u mnie codziennie, choc od miesiaca czesciej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.
Powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Obsluga jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.