Our Forums

Main page Forums Men’s Suits Jackets mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_skol
    Participant
    Public

Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start wynosi 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Support jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.