-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 11:55 am #214528
mostbet_xson
ParticipantPublicGram tu od zeszlej jesieni i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca czesciej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.
Pakiet na start wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl plus 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Obsluga odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.