Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_qson
    Participant
    Public

Gram tu od mniej wiecej pol roku i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.

Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead leci u mnie codziennie, aczkolwiek ostatnio czesciej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.

Pakiet na start wynosi 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.

Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.