Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 11:32 pm #222595
mostbet_nbEn
ParticipantPublicKlikam tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka daje rade — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. NetEnt siedzi tam mocno — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz od jakiegos czasu czesciej klikam Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Bonus powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, wydawane porcjami. Wager jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Vise czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.