-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 11:33 pm #222613
mostbet_jpEn
ParticipantPublicSiedze tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek ostatnio bardziej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Pakiet na start to 125% do mniej wiecej 1600 zl plus okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Kase wyciagam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.