-
AuthorPosts
-
August 6, 2026 at 11:56 am #214539
mostbet_xson
ParticipantPublicObstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Wczesniej gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka daje rade — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt dominuje — Book of Dead leci u mnie codziennie, aczkolwiek ostatnio czesciej klikam Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Wager to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.