-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 11:33 pm #222640
mostbet_doEn
ParticipantPublicObstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, chociaz od miesiaca bardziej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.