-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 11:34 pm #222670
mostbet_hvEn
ParticipantPublicSiedze tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO dominuje — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca czesciej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Pakiet na start to 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
August 7, 2026 at 11:34 pm #222685mostbet_hvEn
ParticipantPublicSiedze tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka robi robote — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play’n GO jest wszedzie — Book of Dead leci u mnie codziennie, chociaz ostatnio bardziej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, wydawane porcjami. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Karta czekalem dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.