Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_doEn
    Participant
    Public

Siedze tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. NetEnt dominuje — Sweet Bonanza to moj standard, choc od miesiaca czesciej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start wynosi 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Obrot to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Support odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.