-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 11:36 pm #222725
mostbet_xskr
ParticipantPublicKlikam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, choc od jakiegos czasu bardziej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze 250 free spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Support jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.