Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_ubon
    Participant
    Public

Gram tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.

Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.

Powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.