Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_xskr
    Participant
    Public

Siedze tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, chociaz od jakiegos czasu bardziej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Support po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.