Our Forums

Main page Forums Women’s Blouses mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_zuon
    Participant
    Public

Obstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Wczesniej gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play dominuje — Sweet Bonanza to moj standard, choc od jakiegos czasu bardziej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty i do tego 250 free spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Kase wyciagam najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Obsluga jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.

mostbet_zuon
    Participant
    Public

Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt dominuje — Book of Dead leci u mnie codziennie, aczkolwiek ostatnio bardziej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.

Pakiet na start to 100% do jakichs 1400 zl i do tego okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.