Our Forums

Main page Forums Forums Category bbPress Public Forum mostbet aplikacja

• Author
    mostbet_boon
    Participant
    Public

Klikam tu od mniej wiecej pol roku i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO siedzi tam mocno — Sweet Bonanza to moj standard, choc ostatnio bardziej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl plus paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Kase wyciagam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Vise czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.