Our Forums
Main page › Forums › Forums Category › bbPress Public Forum › mostbet aplikacja
-
AuthorPosts
-
August 7, 2026 at 11:59 pm #222847
mostbet_txol
ParticipantPublicKlikam tu od jakichs czterech miesiecy i nie ukrywam zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio bardziej klikam Big Time Gaming. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.